Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Dangle-96819517


Om du vill ...

 

 

Natt och dag

tecknar jag ditt ljuva ansikt

i tusentals nyanser

målar dig

med ord

i olja, pastell och akryl

hör dig tala tydligt

med mig

genom känslornas färg

ditt ansiktsuttryck

förändras ofta

när skuggan faller

kontraster

älskar du

bara ramen fattas

men att fånga in

kedja fast

är inte min stil


sitt gärna därför slarvigt

dingla dina lustfyllda fötter

på mitt röriga fönster

om det är så

du vill ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-16 11:41



Bookmark and Share


  träsnidaren
Klart jag vill!

Vackert som ett konstverk. Gillar skarpt.
2013-08-17

    ej medlem längre
Att ens ge sig in konkurrens med övrigt,
vore mig väl förment!

Fina klackar, vackra ben i lånad bild..

Tänk, vad är mer än poesi, vid ditt röriga fönster...

En natt i tystnad, miss ......
2013-08-16

    Dan Myrbeck
Fint målat med ord.
Bra de där me ramen!
2013-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra och tänkvärda ord att ta till sig!
2013-08-16

  M M Mannheim VIP
En målande beskrivning av kärleken!
2013-08-16

    ej medlem längre
Skön och härlig text... *L*
2013-08-16

  Lars Hedlin
Att låta någon få vara som just den är är den största av gåvor! ;)
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One