Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm

 

 

om du ser mig på morgonen

yr och vindögd

håret på ända

med kudden vid fötterna

 

så vet att det är ingen fara

 

jag har bara haft 

en dröm om dig




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-16 17:42



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Precis så
2013-08-26

  Marianne Räf
Man kan vakna precis just, då
man löst problem i en dröm. (:
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing