Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min käraste,

 

 

 

Med blotta sinnen

rusar jag till dig

ordlöst

du omfamnar min längtan

kysser mig passionerat

tills saknaden krymper, gett sig iväg utan farväl

vi delar en klunk av lyckan

betraktar vår förtrollande spegelbild

från den genomskinliga glasytan

våra ljuva ord slingrar med varann

varje mening strålar en exotisk sång

för vårt hjärta

min älskade

hos dig är jag en älva

med sina glittrande vingar

du fyller mitt inre

med sprudlande glädje och skapande kraft

jag kapitulerar

för hela mig  

vill bara stava ditt namn




Fri vers av Rise Little One
Läst 752 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-17 08:37



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt förmedlad
2013-09-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jublande glädje...mycket vackert...
2013-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Älskar dina metaforer! Fantasin flyger.
2013-08-18

    ej medlem längre
Stava mitt namn..:-)

Fin text av dig min fina vän.
2013-08-17

  Rozsi.kovacs

Fantastisk vacker dikt
2013-08-17

    ej medlem längre
Rara ord.
2013-08-17

  Lars Hedlin
Wow vilken ömhet och passion APPLÅD!
2013-08-17

    ej medlem längre
så vacker poesi!
2013-08-17

  Quasimodo
En öppnade känsla till för att var i ett och samman!
2013-08-17

  M M Mannheim VIP
Härligt för den som dina varma och exotiska ord får.
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One