Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårar

Jag spårar inte andras vägar.

Jag spårar min egen väg
genom livet.

Varje val,
är min alldeles egen
livsinspårningslycka!

--------------------------------------
Bilden: Gata i Kathmandu, 2006

Denna text kommer under oktober 2013 att finnas med på "poesigatan" i Östhammar.

Länk till min google+ profil




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 490 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-17 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokskap i dina ord
2013-10-01

  Ljusletaren
Fint ... har skrivit liknande ord i min dikt sen förr ;.)
/kram
2013-09-28

    ADI Nehlin
kloka ord
2013-09-27

  Angela Bohlin VIP
Fint beskrivet
2013-08-24

  Minkki VIP
intressant - jag läser spåra som att följa ett spår, men du använder det som att lägga ett?
2013-08-23

  Gerd Vading
Livsinspårningslycka - vilket vackert ord!
2013-08-17

  walborg
Skönt när det finns val att göra och att inse detta
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)