Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag saknar dig

 

 

 

Kommer jag till det sköna havet

spelar in min längtan till dig i snäckor

skriver ditt namn i sanden med kalligrafi

återkallar de ljuva minnen

vissa ord du betonar

värmer upp mitt lilla hjärta

känner din närvaro i min kropp

du smeker mig lätt med tanken

inom mig en vacker dröm skapas




Fri vers av Rise Little One
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-17 22:48



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så underbart .
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart sätt att gå tillväga när man saknar någon...
2013-08-19

  Rozsi.kovacs

Underbar fröjd för ögat att läsa
2013-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra fantasifulla metaforer!
2013-08-18

  Lars Hedlin
Helt underbart skaldat behagligt och varmt ;)
2013-08-18

    ej medlem längre
mycket vacker...
2013-08-18

    ADI Nehlin
så härligt vackert skaldat
2013-08-18

    ej medlem längre
Så så vackert!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One