Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag har vandrat och sökt
efter svar
jag har sökt efter synfält
bredare än min
vidaste blick
och önskat att mina ögon
tog kontroll över utsikten


inte frågat om lov, bara tagit mej rätt

det var skapelsens verk jag sökte

och en tro som förmår
att bära mitt tvivel




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-17 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP