Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken om dig

 

 

Det är så

jag önskar mig att kunna se dig

du och dina gröna vingar

skimrande ögon

ibland kommer du

viskande i mina öron

skänker mig glädje i nuet

mitt inre ler

gärna delar med dig

en stund i frihet

det är så

jag älskar dig

min gröna oas

i mitten av augusti

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-18 08:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfulla ord!
2013-08-18

  Lars Hedlin
Texten förmedlar varm kärlek!
2013-08-18

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One