Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till C***** för att du aldrig fått en dikt tillägnad dig förut. Min första dikt.


Väck mig när du går

Väck mig när du går
Om du längtar
Den längtan finns även inom mig
Tag min hand och säg att du snart är åter

Väck mig när du går
Om du älskar
För kärleken finns även inom mig
Ligg intill mig och säg att du är min

Väck mig när du går
Om du känner ängslan för oss
För ängslan finns även inom mig
Titta in i mina ögon och se att jag är din

Låt mig sova när du går
Om din längtan slocknat
Om din kärlek falnat
Låt mig sova
Låt mig drömma
I drömmen förblir du min




Fri vers av olapal
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 01:47



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket kärlek bakom dessa ord
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

olapal