Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en helt traditionell haiku som jag förstått det. Men det struntar jag i.


Haiku

Du sökte trösten.
Jag gav dig min. Sen gick du.
Nu står jag utan.




Bunden vers (Haiku) av olapal
Läst 123 gånger
Publicerad 2014-07-07 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

olapal