Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Coffee-and-cream-close-up-79078131


Tätt intill dig ...

 

I tystnad

viskar dina fingrar sitt förföriska språk ...

... min kroppskontur skälver

bett dig

med vädjande ögon

stearinljus dansar varsamt

på din nakna ryggtavla

jag slukar hela dig

med djuriska blickar

dina mjuka läppar

blivit tusen små änglar

var och en

uppfyller

mina blygsamma önskningar ...

... i tystnad

följer jag dina varma andetag

de rimmar

så symmetriskt med mina.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 870 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-19 07:45



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vacker om passion!
2016-05-08

  issac.a.m
Härlig text..
I tystnad viskar dina fingrar...gillar
2013-10-31

  Eliza-69
Jättefin text
2013-10-16

  peter markurth
den viskar kärlek, bra
2013-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Sååå fint...
2013-08-19

    ej medlem längre
Som en varm skön smekning för ögat att läsa.
2013-08-19

    Dan Myrbeck
Jättefin!
2013-08-19

  Rozsi.kovacs

vackert skriftat om kärleken du stiftar
2013-08-19

  Maj-Lis VIP
Mycket vacker
2013-08-19

    ej medlem längre
en mycket vacker..och
välkomponerad text!
2013-08-19

  M M Mannheim VIP
Ännu en gång briljerar du med denna kärleksdikt. Man drömmer om att vara den mannen!
2013-08-19

  Fem hjärtan VIP
Bokmärker denna för den är så bra!
2013-08-19

  Fem hjärtan VIP
väldigt vacker och passionerad dikt!
2013-08-19

  Lars Hedlin
Wow hetta passion och Liv APPLÅD!
2013-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker kärleksdikt med fina metaforer!
2013-08-19

  Quasimodo
En skön och nära stund för dig där i skälvande värme och närhet!
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One