Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det

Mitt vokabulär är ej tillräckligt för att beskriva det som jag känner för dig
Frasen jag älskar dig räcker knappt till
Men min förståelse gömmer en bild, en bild som evigt länge varit förknippat med mitt tidigare mig
I dimensionen där tiden stod still

Vi var ej människor
Energi var vår ända existens
Svävande själar i solstrålens ale
Var vi bara vi.




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 07:25



Bookmark and Share


    MrEnergetic
Tack Bärnsten :)
2013-11-10

    ej medlem längre
Stort, vackert beskrivet "Det"..
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic