Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Allt handlar om energi då djupet inte har någon början eller slut
Begränsningen är den illusion vi hänvisar oss till då allt
är möjligt i det omöjliga




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 596 gånger
Publicerad 2017-12-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic