Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiket agnostisk

Bortglömt innehåll förnyas i min sfär
Det var väldigt längesedan jag var här
Valsandes omkring i bestämda tag
Harmoniska blickar i en färgfylld dag
Kompassens slut i sin naturliga lag
Insikten kring det underliga fantastiska jag

Nyfiket agnostisk berömmer jag min energi
Envist fundersam kring denna filosofi
Atom, materia och energi -
Livets lära, bara vi




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 17:38



Bookmark and Share


    MrEnergetic
Larz Gustafsson; "Ju mer kunskap jag äger desto mindre vet jag" :)
2018-11-12

  Larz Gustafsson VIP
A gnosis, d v s ingen kunskap.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic