Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå dig

 

 

... och reagerar rätt

är verkligen inte lätt

orden svänger

från öst till väst

bleknar bort lite färg

olika synpunkter

olika tolkningar

olika vishet

alltid, alltid

utan guide

utan karta och kompass

följer jag min instinkt

där mitt hjärta pekar på

det är en ära

att få lära känna dig

älska dig

allt annat  

kategoriserar jag

som bonus.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-20 08:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Osäkerhet men ändå säkerhet kan läsas i din text.
2013-08-20

  Palett
Mycket bra text !
2013-08-20

  Lars Hedlin
Wow så ömt så sensuellt APPLÅD! ;)
2013-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta sej tid...kommunikation är viktigt...fin och fundersam text...
2013-08-20

  Quasimodo
Det här känns både osäkert och vilset, men känslan visar oftast rätt väg:
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One