Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Mantis-149740978


Vem är jag?

 

 

... en vandrande pinne på jorden?

en pinne som bär tunga stenar i ryggsäcken

men litar på min egen godhet

älskar solen och den blygsamma svenska sommaren.

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-20 09:37



Bookmark and Share


  issac.a.m
Du är nektar av jasmin. .
Doften. .

Bra skrivet..
2013-11-15

  träsnidaren
Vore tråkigt utan våra ryggsäckar...snyggt fångat!
2013-08-20

    ej medlem längre
Du är du...med en vacker själ.
2013-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov att du är du min fina vän...
2013-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker bild och tänkvärda ord.
2013-08-20

    ej medlem längre
Ryggsäckar kan vara tunga att bära... fint skrivet!
2013-08-20

    ej medlem längre
finns bara
en av Thu!
2013-08-20

  Lars Hedlin
No you are not a mantis you are a beautiful soul;)
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One