Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är du ju ...

 

 

I djupaste skogen

gömmer du dig

vill bara äta upp dig

konservera dig

frysa in dig

växla några kärleksfulla ord med dig

när vintern anlänt.




Fri vers av Rise Little One
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-20 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gullig liksom... :-)
2013-08-21

  Rozsi.kovacs

En härlig beskrivning Thu att njuta utav
2013-08-21

  Angel of love
Åh skogens guld,väntar på trattisar!
2013-08-20

    Dan Myrbeck
God på varm smörgås
i ugnen!
2013-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ah...gott, gott...härlig konversation...
2013-08-20

  Quasimodo
Härligt med de små godingarna!
2013-08-20

  Lars Hedlin
;) Trevligt ;)
2013-08-20

  M M Mannheim VIP
.....hoppas att det är svamp som du menar?
2013-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt om den goda svampen!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One