Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som brusten rymd, du log en saknad bortom havet baby, Där vi älskade i Maj Mitt måleri är upphovsrättsskyddat, denn målning är under progress


Den sommar sluter sig i dimman, kärleksdöd

Sommarjakt,
solen,

obärmhärtig värme stelnar all musik,

jag vandrar långt,
ensam i en tår ni glömde döda,

lämnad i en naken kall oändlig svärta
stiger månen mitt förstånd, dalande poet,
de redan döda följer

du var en ros i regnet baby




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-20 14:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra dikt och målning
2013-08-20

  SatansSon VIP
jagf illustrerar också mina dikter med egna verk. tyvärr går det inte med stående format här.
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth