Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet strilar i din kärlek


Dagen, gryr,

hon vet att kyssarna i regnet voro sanna,
natten talar djup smärta,

de som dog,
vi som vet att älska bortom era helveten är fria ännu,

dina ögon ler i min smärta,

jag älskar dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-20 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressanta formuleringar....tolkar det som olycklig kärlek
2013-08-21

  poetryGirl
härligt, du är tillbaka!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth