Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa själar vet

Det djupa lever ännu i dina heta tårar
nattens rosor drömmer om en sinnesfrid,

bortom gott och ont

lever våra drömmar vidare




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-20 14:20



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så vackert
2013-08-20

  LenaJohansson VIP
komplett... mkt bra o fin
2013-08-20

    ej medlem längre
Väldigt fin...
2013-08-20

    ej medlem längre
Gillar starkt Peter.
2013-08-20

  M M Mannheim VIP
Ja utan drömmar inget liv, bra skaldat!
2013-08-20

    ej medlem längre


Mycket vackert diktat
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth