Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av en kärlek uti vinden

Jag ser din skugga flyta i mitt blod
kysser dig varsamt,

din hand i min
vår kärlek,

evig liksom tiden
levande likt varet i en infektion,

döden jagar själar denna natt,

men jag vägrar
kastar pisolen åt helvete,

skriker ut mitt vanvett och ser kärleken blomma i ditt hjärta
dina tårar binder mina ögon vid ljuset,

vi förenas nu i älskog,
slutet

hatet i din kärlek
trasor utav papp

sönderrivna
skingras i vinden

fånge i

min
kropp


Hon stod där,
välbekant och tittade,

som i en dröm kysste jag hennes tårar,
jag trodde du dog älskade,

natten då ambulanserna skrek,
och vasinnet lämnade din själ,


nu stod hon där,
med sitt mörka hårsvall och älskade

krossade
tårar



vägrar dö
Sånger


rasar





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-20 15:16



Bookmark and Share


  agneta pichler
du skriver rått men på ett bekant sätt

dina ord knackar på min dolda sida..
väcker den galna lusten
att skriva om blod svett och tårar
om dödens dårar som lovar
skärseld i lustens hetta..

får ta en cigg lugna mig..

kan lungt säga

dina texter berör.. *ler*



2013-08-20

    ej medlem längre
En dikt som förmedlar känslor starkt i orden.







2013-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgliga såriga ord som lämnar avtryck att minnas!
2013-08-20

    ej medlem längre
dikten ber inte
om ursäkt för sig!
vasst
2013-08-20

  LenaJohansson VIP
förkrossande vacker och dessutom mkt bra
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth