Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min konst är upphovsrättsskyddad, denna är målad runt 2000


Saknadens natur då kärlek leta djup,

Flyger saknaden ren,
ögonen glittrar,

fragila ögon,
ser

du ler i min själ,
vi ska älska efter solens död,

i regnet fann jag dig, leta efter sånger,
kyssen,

varsamt i en dröm,
ny

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-20 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanon text samt målning.
2013-08-20

  LenaJohansson VIP
fint och bra
2013-08-20

    ej medlem längre
gillar formuleringarna :)
2013-08-20

  agneta pichler
fint brokigt skrivet
liksom tavlan som berör..
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth