Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet som i en direkt sång

mellan hjärtan flygande uti vindar utav eldsken
i en själ att älska

evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 110 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-20 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När två hjärtan som sjunger samma sång möts bildas magi. Kärleken förvandlar de två till ett - till en själ att älska och värna om i evighet.

Briljant komponerat.




2013-08-21

    ej medlem längre
:)
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth