Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa kvällar

 

 

Är tystare

än andra

klockan tickar

och livet rullar sakta förbi

tårar frågar artigt om lov för besök

de är faktiskt charmiga

innanför deras tråkiga yta

vissa kvällar

är tystare

än andra

och jag lär mig

att gilla läget.




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-21 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vissa kvällar är bara så.....
2013-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodiga ord...men som du skriver så är det bara att gilla läget...du får ta det som en paus...
2013-08-21

  Quasimodo
En stark text som berör med all sin längtan.
2013-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtansfyllda ord fyller din text!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One