Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ingenting för givet

 

 

 

Allt som livet ger

är relativt bräcklig

både materiellt och immateriellt

tar inte länge något för givet

tacksam för varje sekund jag har fått

och njuter av min lilla lycka. 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-21 17:49



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livsvisdom i dina fina ord! Något för alla att tänka på.
2013-08-22

  Lars Hedlin
HELT RÄTT! ;)
2013-08-22

  M M Mannheim VIP
Håller helt med dig. Jag är också tacksam varje dag.
2013-08-21

  peter markurth
snyggt avslut, lilla lycka
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns alltid något att njuta av...
2013-08-21

    ej medlem längre
Stort!
2013-08-21

  Quasimodo
Ödmjukt och med livsinsikt!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One