Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linda..

 

 

linda mig hit

linda mig dit

linda mig till midgård

om du vill

men linda mig vackert

då min hud är känslig

för snevikta tyger




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-21 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"linda mig hit
linda mig dit"
Musikaliskt, lekfullt.

"linda mig till midgård"
Fantastiskt.
2013-08-23

    Dan Myrbeck
Som hundöron på bokblad eller sedlar!
2013-08-21

    Tollwut
Fint!
2013-08-21

  Nina.H
Underfundigt och mycket
vackert skrivet!
2013-08-21

  Marianne Räf
Lena, svala tyger ska det vara!
T.ex. lakan är det viktigt vad
det har för en kvalitét.. Dikten
var fin, som vanligt!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing