Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bredvid kornvallmon

Spretigt ljus innan barnrösterna snuddar vid kall hud. Hud oförmögen att springa sig varm. Oförmögen att koka gröt och breda tjocka lager av smör på hembakta tekakor. Spretigt ljus i vinkelräta dimensioner. Det outtalade framstår nästan alltid som fel bredvid det uttalade. Tankar som skräms i trapphus, över grå asfalt och i knastergruset bredvid kornvallmon. Säkerligen fullkomlig. Definitivt förmögen i sin röda färg.




Fri vers av Laisa
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 10:37



Bookmark and Share


  aol
en dikt med ord och djup som griper tag i en
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Laisa