Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell kvinna, du vet vem du är, då jag körde motorcykel 9 månader, 2011, nu vill jag finna ett hem igen, varit på vägen länge, avser skriva varje dag igen om allt och inget, sanningar som denna dikt samt det jag kommer på


Längtan dina tårar



Hon är skönhet i ett regn,
jag är frusen kärlek,

jag har en dödskalle i mitt hjärta,
tyngden av ett liv i skuggan av din satans ångest,

obarmhärtig sinnesfrid,
du såg en tår inatt, vi ligger nära, älskade,

du var ju där
kall jävlar jazz,

djupfryst poesi i dimman,

längtan dina tårar

såg en flicka som förstod,
en explotion av ord,

sanningen var nära,
du såg själv

vi lever liksom skuggor
såg din själ och ville genast veta din sanning,

bortom all cynism,
lever skönheten i kvinnan utav eld,

du tittar,
vet,

längtar
som alla poeter och halvgalna konstnärer,

vi möttes i drömmen och älskade länge,
rakbladspoesi om sanningen,

såg ingen rädsla, dina ögon i ett mörker ler mjuka nätter,
nära

galenskapen,
det onåbara finns,

en komponent,
de likheter vi har ser,

allt,
du är en sommarblomma,

vill leta i mitt hjärta,
jag vill älska rent,

för alltid vakna ur en dröm,
se din kärlek växa,

nätter utav älskog,
en kvinna utav guldet ur en saga,

vingar bär dig ännu,
du ropar genom tid och avstånd,

på min kärlek,
eviga i vinden,

två poeter möts,

och vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 14:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
En text med friska andetag ...
2013-08-21

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2013-08-21

    ej medlem längre
Vackert längtande som berör...gillar formuleringarna...bokmärks
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth