Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt måleri är upphovsrättsskyddat mållningen är från ca 2003


Såg du vinden i mitt hjärta, ett regn av kärlek

Vaknar ur en dvala
jävligt kall,

ensam
det gör ont i själen baby,

varför detta hat
lobotomerad nu,

ett vrak att bärga
solen skriver eld i ditt hjärta,

om forna tider
hemliga möten,

den fatala kvinna vilken lever ännu i en gammal tanke,

vill du se mig dansa nu
en liten vind av evigheten väntar på en naken kyss,

vill bara ta din kärlek nu och älska kalla nätter
vi kan skriva oavbrutna brev,

om sammanflätad dårskap
evig kärlek och annat trams,

du rörde vid mitt hjärtas död inatt
jag tränger in i ditt kön,

vi vet
älskar,

du är kvinnan i en dröm
att leva poesi är evigt nu,

du älskar mig
och vi vet alla sånger utav fruktan,

tänder dagens nya poesi




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 108 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-21 14:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2013-08-21

    ej medlem längre
Igen starka formuleringar...längtande
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth