Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ljus smälter drömmear till en skatt

Tänker på en flickas andetag i min sfär,
hon ser på mig och undrar kärlek,

Vet ej ännu säkert
vi talar om äkta kärlek nu baby,

ditt hår är mjukt
du lyssnar i en dröm,

vill du älska djupt inatt då solen vilar
de förpassade,

de som söker kärlek på ett papper
vi finner inget ute,

de andra vet ej min själ
de tror, sig se,

eller
som du ett stjärnregn utav längtan,

vill kyssa dig nu
smeka sanningen nära,

kan vi finna ett hjärta
tillsammans,

nu inatt vill jag känna din längtan ,
ta på själen,

tränga in i ditt kön,

vara värmen ur en början på en kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth