Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll som denna

 

 

 

Augusti månad

tänder sin egen brasa

värmer upp dina tankar i mitt inre

jag ler mot min egen skugga

ser den gyllene månen i mörkret

åh min skugga

jag är nog berusad

sitt här bredvid mig i tystnad

vi delar ett glas rött

blandar med lycka ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-21 18:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Lycka i det lilla är värdefullt!
2013-08-22

  Rozsi.kovacs

Så fint hösten känns välkommen
2013-08-22

  Lars Hedlin
Härligt ;)
2013-08-22

    ej medlem längre
Helt magiskt mjuk och härligt underbar!
2013-08-21

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2013-08-21

    ej medlem längre
Det finns en varm närvaro i dina ord.
2013-08-21

  Angel of love
Ljuvligt vacker!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One