Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeternas magi då sagor faller längtan sann

Dimman
skingras,

kvinnohjärta fritt,
i min hand

leker dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-21 18:21



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2013-08-27

    ej medlem längre
*uppmärksammar den här texten :D*
2013-08-21

    ej medlem längre
Peter,, fan den här är galet bra!
2013-08-21

    ej medlem längre
Vackert skriftat.
2013-08-21

  Yrre VIP
Skört och vackert!
2013-08-21

  Rise Little One
vackra rader när

"Dimman
skingras," ...
2013-08-21

    ej medlem längre


Böljande Vackert
2013-08-21

    ej medlem längre
no; said NO, limits
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth