Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer ...

 

 

Omfamnar dig

min kära natt

du lugnar ner mig och mina tankar

smeker min nakna hud

älskar mig utan villkor

lär mig spela livets spel

lär mig acceptera

den jag är.




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-21 19:52



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Natten ger lung och ro.
Att sova på saken är inte så dumt.
2013-08-22

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Natten ger ro till dagens mödor.
2013-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och vackert...
2013-08-22

  Rozsi.kovacs

Me like
2013-08-22

  Lars Hedlin
Bra och varm;)
2013-08-22

    ej medlem längre
Mycket fint Thu!
2013-08-21

    Birgersdotter VIP
Tycker om,,,
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One