Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MÅLNINGEN ÄR UPPHOVSRÄTTSSKYDDAD arbetar med den, altså ej färdig


Jag satt i natten

Jag satt medens på dina tankar,
blickade in i din hjärnas omedvetna hetta,


och insåg att du alltid älskat mig,
en defekt,

ett helvete,
en sanning är att du längtar,

varje sekund trots att du är nära,


mitt sätt att vara




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 21:26



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2013-08-22

    ej medlem längre
o
be
tving
ligt
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth