Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Månen stor och rund
blickar ner på mig en stund.
Lyser med magisk kraft
hittar igen styrkan jag haft.
Ger mig lust att skriva om allt vackert jag ser
den mörka himlen och månen som ler.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-21 22:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina varma tankar...
2013-08-23

  Linda CH VIP
Vackert om en inspirerande måne!
2013-08-23

  Gabrielle Laurèntzen
Inspirerande och glädjeväckande om en ljus källa i varmt mörker som ger lusten att skriva!
2013-08-23

    ej medlem längre
Ljust å vackert skrivet...
2013-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när inspirationen kommer tillbaka...fin dikt...
2013-08-22

  anits VIP
Mycket vackert
2013-08-22

  Lars Hedlin
Fint om månen;)
2013-08-22

    ej medlem längre
jättefin..
2013-08-22

  Rise Little One
Den gulliga månen...
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP