Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tömd

ord

går jag

att

dricka tystnad




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-21 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En klok vandring.
2013-08-22

    Birgersdotter VIP
Meditation
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP