Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

 

 

Du

min trogna kärlek

finns till för mig

med eller utan löfte

vi

två väsen från skilda rötter

två flyktiga skuggor

flätas samman utan orsak

vår sagolika vänskap

livets ljuspunkt.




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-22 11:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert om livets ljuspunkt...
2013-08-22

  Lars Hedlin
Så fint och så ömt!
2013-08-22

  Quasimodo
Vackert så för när liv och människor flätas samman!
2013-08-22

  M M Mannheim VIP
Det var en dikt som jag kan känna igen mig i. Det är som om den var skriven av var och en. Och det som för två vänner till varandra.
2013-08-22

  PPQ
vacker
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One