Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars solkräm

 

 

 

Får inte vila mer än en minut

står inte ut

med pillande

klämmande

ingen respekt

alla dumma sol - tokiga galningar




Fri vers av Rise Little One
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-22 16:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så sola med måtta ;)
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One