Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glansen av vår kyss bestod ännu

Så jävla onödigt att ni finns
sade solen i en dröm där du satt på min motorcyckel i sommarnatten,

glansen av vår kyss bestod ännu
vägarna var våra,

livet helt
sant,

du log en sten förkrossad
då vi smekte orden

sommarsol,
vilar i skuggor nu

en dag satt vi tillsammans jävligt påtända i min lägenhet och åt oxynorm medan vi väntade på regnet i ditt samvetslösa hår,

jag tar dig evigt med i hjärtat gumman,

sparar oss som eldar i en gränslös horisont av kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-22 17:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Berörande om att spara ljuset, hålla kvar det i skuggorna... Håller inte med solen :-) för varje existens är meningsfull.
2013-08-22

  LenaJohansson VIP
vackert och bra
2013-08-22

    ej medlem längre
Sprakande snyggt
2013-08-22

    ej medlem längre
Levande och Vackert!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth