Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fatala


ser ditt hjärta,
du tittar åt mitt håll,

ser en hel del, vill mycket,
drömmar i en ljus själ,


dina ögon lyser,
vi kan leva i ett evigt ljus sade jag


och kysste bort all fruktan















Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-22 18:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kan man kyssa bort all fruktan? Det låter magiskt under din poetiska penna iaf.
2013-08-22

    ej medlem längre
arthousemaffia
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth