Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veronika= bilens namn, en mkt skrotig chrger= general lee denna dikt är till kvinnan i mitt hjärta


Du valde mina tavlor då vi sov veronika en drömbil

Ser,
skvalande då de döda upphört gråtmakt,

kyssaftonsoldater,
beständig som du ler,

solen vet,
att kyssa baby,


äkta som i sömn är galen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth