Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full metal jacket

Jag väntar med undran i blicken
du kallade mig din enda kärlek redan dagen då vi möttes,

jag visste sanningar
var du min hela tiden,

då tiden droppar ned för sömndruckna ögon är den grym
fy fan ,

hell can wait
sade till er att ej komma nära,

jag är ju cancer
en atombomb,

skäller på judarnas stat
hänger folk i djunglen,

deltagit i fler strider än ni anar
köper ej skitsnack,

utan samvete?
har fienden samvete?

skrattet ekar
medan jag matar in patroner i magasinet,

full metal jacket..




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-22 21:52



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
jag är ju cancer
en atombomb,

+++++

Farligt stark!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-08-23

    ej medlem längre
Ja, jag håller med trädsnidaren.
Dina texter rör, berör och upprör. Sätter olika sinnen och känslor i svajning.
Du är som en frisk vind som blåst in i min värld. Nästan lite åt orkanhållet.
2013-08-23

  träsnidaren
Mycket medryckande! Gillar spänningeni din text.
2013-08-22

    ej medlem längre
Här gäller det att förstå..


Starkt ös.


2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth