Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen hemma!

 

 

Trädgrenar krafsade lätt på fönstret

regnet kom

små gula lampor dinglade frenetiskt med sitt öde

flaxande flyttfåglar tävlade hårt med vinden

osynlig barriär uppstod i sinnen

mina fötter snuddade marken

jag kysste gräset

rörde vid berget

doften av jasmin smekte mig på kinden

en lång längtan var över

lyckliga tårar blandade harmoniskt med regndroppar...

 

... Finally home!




Fri vers av Rise Little One
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-23 17:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan kan vara euforisk när man väl kommit hem!
2013-08-25

  Mona Nordkvist VIP
Härlig känsla av att vara hemma och tillhöra.
2013-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Du kan verkligen klä känslor i ord, så att de berör ens sinne!
2013-08-23

  M M Mannheim VIP
Vilken härlig poetisk ådra du har. Dina dikter är välkomna till den dagliga läsandet av poeter.se
2013-08-23

  Angel of love
Glädjefylld text, fin.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One