Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag existerar fortfarande

faller kärleken till marken
bly i själens gömmor,

död åt det gröna
blod är sanning,

giftet verkar
sakta

fallande genom sekler
följer din ångest guldet i apokalypsens andetag

våldgästar mina drömmar,
vet en kärlek hel

regnet fyller hjärtat,
du har en regnbåge i din dröm baby

talar om mina sanningar
din natur,

ruttna själar och annat dravel
festade ni på min gravsten igår kväll då tiden berusade sinnet,

pissade i min pipa och spottade på mina sagoböcker
guldlock åt gröten,

du såg allt falla

jag existerar fortfarande
måhända älskad

dina drömmar

ler




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-22 22:39



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
tiden berusade sinnet,

+++++




2013-08-23

  lodjuret/seglare VIP
Helt vansinnigt modernt. Ungefär som i 'hemskt vackert' eller 'fruktansvärt väl skrivet'.
2013-08-23

  agneta pichler
vackert skrämmande..
intressant


2013-08-22

    ej medlem längre
Intressant!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth