Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Stjärnors ljus

Nu slocknar en stjärna i natten
Nu sinar ett ljus
Ett ljus av glädje har dött
Dess plats ersätts av sorg och gråt

Att se en stjärna om natten
Se hur dess ljus töms ut
Det är att se sitt eget liv
Med en stjärnas perspektiv

Ljuset byts mot mörker
Glädje förbyts i sorg
Stjärnorna lyser om natten
För att lindra människors sorg




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-22 23:12



Bookmark and Share


  Millner VIP
Läs in.
2021-01-01

  stig wikman
LJUVLIG POESI

MARIA.

KRAM Å APPLÅD.
2013-09-30

  den nakna poeten
det är alltid sorg när mörkret släcker ljuset
men en stjärna som slocknar och faller kan
även vara någon som återfödds på jorden
och dom som sitter kvar är älskade fäder
vakande och för dej skåda i din glädje
att vägleda dej till deras himmel när den
rätta vägen har sitt slut blir du åter
älskad av dina fäder och vänner och jag
är säker på att du har en vacker platts
som väntar dej den behöver ett vackert
stort hjärta som kan pulsera norskenet
med dina vaka varma färger du är unik
vackert skrivet
2013-09-23

  Michaela Dutius
Mycket vacker - om än stämd i moll!
2013-09-07

    ej medlem längre
Så vackert att det nästan gör ont.
När en stjärna slocknar på himlen kanske den sprängs och blir till miljarder nya. Ingenting dör, det bara ändrar form.
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP