Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din för alltid ...

 

 

 

"... ändå älskar jag dig

som jag aldrig älskat någon kvinna"

du blottar din djupa känsla

tar min själ med dig

under hela din vakna tid

sömnar med mig i dina tankar

du håller min hand

lärt mig välja rätt nyans för min livstavla

med kärlekens kraft

fyller du mitt hjärta med glädje och lycka

vi har varsin outsäglig önskan

Din

Min

Tack för att du finns min käraste ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-23 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!!
2013-08-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra ömsinta kärleksord!
2013-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt och mycket vackert...
2013-08-23

    ADI Nehlin
så vackert
2013-08-23

  Lars Hedlin
Känslor djupa och äkta i din text..mycket bra och fint ;)
2013-08-23

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert och poetiskt om kärlek. Om en kärlek som inte är annorlunda utan om kärlek som inte känner några gränser.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One