Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag trasig

Som en blomma vissnar i natten
Faller löven av träden på hösten

Som en grå januaridag saknar mening
Faller tårar av sorg nerför min kind

Som ett knytnävsslag i magen fäller dig
Faller jag sönder och samman av vänlighet

Som vinden sopar bort spåren i snön
Faller vänliga ord som salt i sår på mig

Som solen blänker i det klara vattnet
Faller vreden tillbaka på mig själv

Som en papperslapp kastas av vinden
Faller jag utan att se något slut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-23 11:20



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP