Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!

 

 

 

Förlåt mig

för mina trötta vingar

ville inte föra mig hem denna natt

förlåt mitt hastiga beslut

att stanna kvar

övernatta på din doftande trädgård

utan lov

förlåt min udda vana

att alltid nynna kärlekens sång innan läggdags

förlåt mig

om jag råkade störa dig vid midnatt

jag är bara en liten duvunge

som flög vilse

mitt i ditt Södertälje




Fri vers av Rise Little One
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-23 14:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och poetiskt diktat!
2013-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det var fint...förlåt är alltid ett bra ord att säga...
2013-08-23

  M M Mannheim VIP
Mycket fint skaldat! Flyga vilse i Södertälje, det gjorde mina föräldrar också så jag kunde föddas där.
2013-08-23

  Lars Hedlin
Djupa ord som berör!
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One