Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla ...

 

 

... blir inte svartsjuk

min käraste vän

du är alltid den

som lyfter upp min själ

du vässar min poetiska penna

uppmuntrar den att vifta sina späda vingar

du är en början

av min tusen och en natt

du är allt jag har

allt jag bevarar

i mitt lilla hjärta.




Fri vers av Rise Little One
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-23 14:56



Bookmark and Share


  Järnkatten
Finstämt om inspiration och längtan..
2013-08-24

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer som du är så duktig på! Vackert och lite sorgligt.
2013-08-23

    ej medlem längre
Ord som skimrar av känslor som berör.
2013-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott det låter det du skriver...mjukt och så fint...
2013-08-23

    Dan Myrbeck
Vackert, särskilt "du vässar min poetiska penna"!
2013-08-23

    ej medlem längre
Kärleksfullt
2013-08-23

  M M Mannheim VIP
Fin ömt skaldat och en lycklig vän du har som har Dig.
2013-08-23

  Lars Hedlin
Ömt varmt och även lite sorgset!
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One