Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

Trafiken är tät inatt
Igen
Långtradare med dubbla släp
TUUUUUUT!!!
Puh!
Det var nära
Helljus rätt i planeten
Blända av för fan!
Aj aj
Blåljus i nacken
Flytta dig!
Kör om efter backen
Möte på fel sida vägen
NEJ!!
Gud, Vilken tur!
Jag måste få ro
Jag måste få sova!
Svetten rinner, lakanen är våta
Ännu en sömnlös natt




Fri vers av david77
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:07



Bookmark and Share


  Fenomena
Haha helt underbart! :)
2006-11-26

  Saramaria79
*skrattar*
En oerhörd skön text!!
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

david77