Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lifted

Vandringen i helvetets mörker är över nu. Förstår du? Det är över!

Vad var det som hände? Hur hamnade jag där? En gång så levnadsglad och hel. Det blev bara spillror kvar.

Vem var det som lyfte upp mig? Jag var ju helt säker på att det inte fanns något annat. Jag trodde jag skulle dö där!

Förstår du vad jag säger? Jag trodde jag skulle DÖ där!! Varför tog det så lång tid? Varför var jag tvungen att vänta på dig så länge? Jag trodde du hade övergett mig!

Jag vill inte tänka längre, tankarna gör ont. Det känns som en infektion som inte vill läka. Jag stannar kvar här. Och du, låt mig aldrig ramla ner igen.




Fri vers av david77
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

david77